Julgodis “Bounty”
ca 50 st
Fyllning
50 g smör

1/2 dl sirap

1/2 dl florsocker

2 dl vispgrädde

200 g kokosflingor
Garnering
200 g choklad
Blanda allt utom kokos i en kastrull och koka i 5-8 minuter, tills smeten börjar bli lite seg. Tillsätt kokosen. Låt smeten svalna något och rulla sedan små bollar och lägg på bakplåtspapper. (Skölj gärna händerna i vatten mellan varven så fastnar inte smeten så lätt på fingrarna) Ställ kallt minst en timma. Smält chokladen över vattenbad. Doppa kokosbollarna i chokladen och låt dem stelna på bakplåtspapper. Förvaras kallt.

Christmas Sweets “Bounty”
about 50 pieces
Filling
50 g butter

1/2 dl suryp

1/2 dl icing sugar

2 dl cream

200 g coconut
Garnish
200 g chocolate
Mix all ingredients except coconut in a saucepan and boil for 5-8 minutes, until the batter is getting a little tough. Add the coconut. Let the mixture cool slightly and then roll small balls and place on parchment paper. (Rinse your hands in water in between so the batter does not stick as easily on your fingers) Refrigerate at least an hour. Melt chocolate. Dip coconut balls into the chocolate and let them solidify. Keep cold.