En krämig paj med smak av Italien!

A creamy quiche with a taste of Italy!


Italien inspirerad paj

3,5 dl bovete
0,5 tsk salt
120 g margarin
3 msk vatten

3 ägg
2 dl grädde
150 g riven ost, parmesan
soltorkad tomat, små bitar
färsk basilika
0,5 tsk salt
1 krm peppar

Blanda bovete och salt och rör ner margarinet och till sist vattnet. Fördela degen i en stor form eller i portionsformar. Nagga botten och grädda i 200 grader 10-15 minuter.
Blanda ingredienserna till fyllningen och häll i det förgräddade pajskalet. Grädda i 200 grader 20-30 minuter.


Italian-inspired Quiche

3,5 dl buckwheat flour
0,5 tsp salt
120 g margarine
3 tbsp water

3 eggs
2 dl cream
150 g grated cheese, parmesan
sundried tomato, small pieces
fresh basil
0,5 tsp salt
1 pinch pepper

Mix buckwheat and salt and stir in margarine and finally water. Divide the dough in a large baking pan or in individual molds. Prick the bottom and bake at 200 degrees 10-15 minutes.
Mix the ingredients for the filling and pour into the pre-baked pie shell. Bake at 200 degrees 20-30 minutes.