Saftiga muffins med smak av kokos, citron och hallon. Servera dem gärna med vaniljglass. De här passar bra att ta med i picknickkorgen under sommarens utflykter.

Moist muffins flavored with coconut, lemon and raspberry. Serve them with vanilla ice cream and you have a great dessert. These are good to bring along in your picnic basket during summer outings.


Coconut-Lemon Curd-Raspberry Muffins
6pcs

1 small egg
1 dl coconut milk / coconut drink (optimel)
40 g melted butter
2,5 dl flour
1 dl sugar
1 tsp baking powder
1/8 tsp salt
1 tbsp flaked coconut

lemon curd
raspberries

Preheat oven to 180 degrees C. In a bowl beat egg with a fork and stir in melted butter and coconut milk. Combine well. Stir together flour, sugar, baking powder, coconut and salt and pour into egg mixture and stir just enough to combine. Fill muffin cups with the batter and top with one teaspoon of lemoncurd and one raspberry. Bake in the oven for 15-20 minutes.


Kokos-Lemon Curd-Hallon Muffins
6st

1 litet ägg
1 dl kokosmjölk / kokosdryck (optimel)
40 g smält smör
2,5 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
1/8 tsk salt
1 msk kokosflingor

lemon curd
hallon

Värm ugnen till 180 grader C. I en skål vispa ägg med en gaffel och rör i smält smör och kokosmjölk. Rör ihop mjöl, socker, bakpulver, kokos och salt och häll i äggsmeten och rör bara tillräckligt för att kombinera. Fyll muffinsformar med smeten och toppa med en tesked lemoncurd och ett hallon. Baka i ugnen i ca 15-20 minuter.