Saltiga muffins, som går lätt att att med på picknick eller varför inte äta till en god soppa.

Savoury muffins, which are easy to take on a picnic or why not eat with a good soup.


Pesto Sundried Tomato Cheese Muffins

1,5 dl buckwheat flour
1 dl almond flour
1 tbsp flax seed meal
1 tsp baking powder
1 dl strong cheese, grated
1 dl zucchini, grated
1,5 dl soy milk
1 egg
1,5 tbsp pesto
5 sundried tomatoes, chopped
2 tsp oregano
salt
pepper
cherry tomatoes for topping

Mix buckwheat flour, almond flour, flax seed meal and baking powder in a bowl. Add the rest of the ingredients and stir until everything is combined. Pour the mixture into muffin cups and top with a cherry tomato. Bake in 200 C degree oven for 15-20 minutes.


Pesto Soltorkad Tomat Ostmuffins

1,5 dl bovetemjöl
1 dl mandelmjöl
1 msk linfrön, malda
1 tsk bakpulver
1 dl stark ost, riven
1 dl zucchini, riven
1,5 dl sojamjölk
1 ägg
1,5 msk pesto
5 soltorkade tomater, hackade
2 tsk oregano
salt
peppar
körsbärstomater för topping

Blanda bovetemjöl, mandelmjöl, linfrömjöl och bakpulver i en skål. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda. Häll blandningen i muffinsformar och toppa med en körsbärstomat. Grädda i 200 C graders ugn i 15-20 minuter.