Blood oranges are so good. I eat them as such, preferably refrigerator cold, as juice and as here in a chia pudding. Hearty, fresh and delicious. This is my contribution to this month's challenge, morning at Söta saker.
Coconut Blood Orange Chia Pudding
2 dl coconut milk
2,5 tbsp chia seeds
1 blood orange, chopped, save some for garnish
vanilla extract
Mix everything together and put in the fridge for a couple
of hours or overnight. Stir after 30-60 minutes, so that the chia seeds don't
stick to each other. Top with blood orange pieces and coconut.
Kokos Blodapelsin Chia Pudding
2 dl kokosmjölk
2,5 msk chiafrön
1 blodapelsin, hackade, spara lite till garnering
vaniljextrakt
Blanda ihop allt och ställ i kylen ett par timmar eller över
natten. Rör om efter 30-60 minuter, så att chiafröna inte klibbar ihop. Topp
med blodapelsinbitar och kokos.
12 Comments
Blodapelsin är verkligen min favorit citrusfrukt. Så aftiga och söta!
ReplyDeleteJa, så goda!
DeleteÄlskar blodapelsin:) Och chia också;D Gott!
ReplyDeleteJag också :)
DeleteDet ser JÄTTEGOTT ut!
ReplyDeleteTack snälla!
DeleteSå vackert och chiapudding det gillas även om jag ofta blandar i quinoa eller liknande! :)
ReplyDeleteI made it this morning & I am enjoying it just right now, Katarina! It is divine! x
ReplyDeleteThanks, sound great!
DeleteHi Elin! Thanks, I'm really glad to hear that, I will take a look at the site.
ReplyDeleteVi har testat en del med de där fröna nu, och både blodapelsin och blodgrape blev riktigt gott att smaksätta med. Men kokosmjölk återstår att blanda med, det gör vi till nästa vecka för då ska kokosmjölk användas även till annat:)
ReplyDeleteKram kram
Kul, för det tror jag ni kommer gilla! Kram!
Delete