Jag gör ofta enkla grönsakssåser, men varierar grönsakerna och kryddorna efter vad som finns hemma. Nu hade jag överbliven tomatsås och bönor, spenat i frysen, en bit zucchini som behövde användas... Ja du förstår. Så det blev denna sås. Inte kanske den vackraste såsen, men god var den :)

I often make simple vegetable sauces, but vary the vegetables and spices according to what I have available at home. Now I had leftover tomato sauce and beans, spinach in the freezer, a piece of zucchini that needed to be used ... Yes, you understand. So I made this sauce. Not maybe the prettiest sauce, but it was good :)



Vegetable Sauce

1 red onion, chopped
1 piece of zucchini, chopped
0,5 bell pepper, chopped
2 dl beans
2 dl tomato sauce
handful spinach
salt
pepper
oregano

Saute the onion in a skillet with some coconut oil. Add the zucchini, bell pepper and saute for 2 minutes. Add the beans and tomato sauce and let simmer for 15 minutes. Add the spinach and cook for 5 more minutes. Season to taste.


Grönsakssås

1 rödlök, hackad
1 bit zucchini, hackad
0,5 paprika, hackad
2 dl bönor
2 dl tomatsås
handfull spenat
salt
peppar
oregano

Fräs löken i en stekpanna med lite kokosolja. Tillsätt zucchini, paprika och fräs för 2 minuter. Tillsätt bönor och tomatsås och låt sjuda i 15 minuter. Tillsätt spenaten och koka i ytterligare 5 minuter. Krydda efter smak.