Do you want to serve a more hearty breakfast, I think you should make these waffles with mushroom stew. Creamy, delicious and satisfying. Maybe you could make these for your weekend breakfasts when you usually have better time to enjoy long breakfasts.
Gluten-Free Waffles
5 pcs
85 g cream cheese
3 eggs
1 tbsp coconut flour
1 tsp psyllium husk powder
1 tsp baking powder
0.5 dl cheese, grated
1/8 tsp salt
pinch of black pepper
Mushroom Stew
portobello mushrooms
heavy cream
salt
parsley
Heat a skillet over low heat and fry the mushrooms until the liquid has steamed away. Add a splash of cream and let simmer for a while. Season and garnish with parsley.
Glutenfria Våfflor
5 st
85 g färskost
3 ägg
1 msk kokosmjöl
1 tsk psylliumpulver
1 tsk bakpulver
0,5 dl ost, riven
1/8 tsk salt
nypa svartpeppar
Blanda ihop alla ingredienser med hjälp av en stavmixer tills slät. Smeten kommer att vara lös, det är så den ska vara. Värm ditt våffeljärn, häll sedan på våffelsmeten. Grädda våfflorna i ca 5 minuter. Servera med svampstuvning.
Svampstuvning
portobellosvamp
grädde
salt
persilja
Värm en stekpanna på låg värme och stek svampen tills vätskan ångat bort. Häll på en skvätt grädde och låt koka samman. Krydda och toppa med persilja.
0 Comments