Many hotels serve fried mushrooms for breakfast and if they do I usually eat that. But it's rarely something I would make at home for breakfast. But why not really, maybe during the weekend when you have more time and may want to indulge a little bit. Toast a bread and top it with these delicious and creamy mushrooms. A good start to the day!
Creamy Mushrooms
10-15 button mushrooms, sliced
1 tbsp red onion, chopped
1 garlic clove, chopped
2 tbsp vegan cream cheese
1/4 tsp mustard
fresh parsley
salt
peppar
Heat coconut oil in a pan and fry the onion and garlic for 2 minutes. Add the mushrooms, and cook stirring frequently, until softened. Spoon in the cream cheese and mustard. Season with salt, pepper and parsley.
Krämig Svampröra
10-15 champinjoner, skivade
1 msk rödlök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
2 msk vegan färskost
1/4 tsk senap
färsk persilja
salt
peppar
Värm kokosolja i en kastrull och fräs lök och vitlök i 2 minuter. Tillsätt svamp och stek under omrörning tills svamparna mjuknat. Ha i färskost och senap. Krydda med salt, peppar och persilja.
Värm kokosolja i en kastrull och fräs lök och vitlök i 2 minuter. Tillsätt svamp och stek under omrörning tills svamparna mjuknat. Ha i färskost och senap. Krydda med salt, peppar och persilja.
2 Comments
Vilken macka!! Vill ha :) champinjoner är verkligen en favoritsvamp
ReplyDeleteTack Charlotte :)
Delete