På många hotellfrukostar finns det ofta stekta svampar och det tar jag gärna av. Men det är sällan något jag själv skulle göra hemma till frukost. Men varför inte egentligen, kanske till helgens frukost då man har bättre med tid och annars kanske också lyxar till den lite. Rosta ett bröd och lägg på denna krämigt goda röra. En god start på dagen!

Many hotels serve fried mushrooms for breakfast and if they do I usually eat that. But it's rarely something I would make at home for breakfast. But why not really, maybe during the weekend when you have more time and may want to indulge a little bit. Toast a bread and top it with these delicious and creamy mushrooms. A good start to the day!


Creamy Mushrooms

10-15 button mushrooms, sliced
1 tbsp red onion, chopped
1 garlic clove, chopped
2 tbsp vegan cream cheese
1/4 tsp mustard
fresh parsley
salt
peppar

Heat coconut oil in a pan and fry the onion and garlic for 2 minutes. Add the mushrooms, and cook stirring frequently, until softened. Spoon in the cream cheese and mustard. Season with salt, pepper and parsley. 




Krämig Svampröra

10-15 champinjoner, skivade
1 msk rödlök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
2 msk vegan färskost
1/4 tsk senap
färsk persilja
salt
peppar

Värm kokosolja i en kastrull och fräs lök och vitlök i 2 minuter. Tillsätt svamp och stek under omrörning tills svamparna mjuknat. Ha i färskost och senap. Krydda med salt, peppar och persilja.