Saturday, May 6, 2017

Rye Flatbread

Ett saftigt och lättbakat bröd tackar jag inte nej till. Det här brödet passar bra till helgens frukost, då man har mera tid och brödet är klart på 20 minuter. Idag vill jag gratulera min kära pappa på födelsedagen! Jag hade gärna gjort frukost till dig :) 

A moist and easy made bread is something I don't say no to. This bread is perfect for the weekend's breakfast, since you have more time and the bread is ready in 20 minutes. Today I want to congratulate my dear dad on his birthday! 



Rågbröd
6 st

2 dl kvarg
1 msk olja
2 dl rågmjöl
0,5 tsk salt
0,5 tsk bakpulver
pumpafrön för topping

Blanda kvarg och olja. Tillsätt rågmjöl, salt och bakpulver och blanda slät. Lägg 6 st högar av smeten på en plåt klädd med bakplåtspapper. Platta till bröden med hjälp av rågmjöl och toppa med pumpafrön. Grädda i 200 C i ca 12 minuter. Låt svalna. 



Rye Flatbread
6 pcs

2 dl quark
1 tbsp oil
2 dl rye flour
0.5 tsp salt
0.5 tsp baking powder
pumpkin seeds for topping

Mix quark and oil. Add the rye flour, salt and baking powder and mix smooth. Add 6 mounds of batter onto a baking sheet lined with parchment paper. Flatten the bread with some flour and top with pumpkin seeds. Bake at 200 C for about 12 minutes. Let cool.

4 comments: