Enkla, men ack så goda mjuka kakor. Det är kolasmöret som gör denna kaka, så gott när man tar en bit och inuti kakan finns en len, söt kolakräm som smälter i munnen, mmm. 

Simple, but oh so good soft cakes. It is the caramel butter that makes this cake, so good when you take a piece and inside the cake there is a tender sweet butter of caramel that melts in your mouth, mmm.


Salted Caramel Cake

90 g butter, melted
1 dl coconut sugar
0.5 dl stevia sugar
1 egg
1,5 dl flour
0,5 tsp baking powder
pinch of salt
2 tbsp salted caramel spread

Stir together butter and sugar. Add the egg and stir well. Add the flour, baking powder and salt and blend until smooth. Pour the batter in one large baking pan for 3-4 small ones. Top the cakes with caramel spread. Bake in 175 C for 20 minutes. 



Salt Kolakaka

90 g smör, smält
1 dl kokossocker
0,5 dl steviasocker
1 ägg
1,5 dl mjöl
0,5 tsk bakpulver
nypa salt
2 msk salt kolasmör

Rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget och blanda väl. Tillsätt mjöl, bakpulver och salt och blanda tills det är slät. Häll smeten i en stor bakform eller i 3-4 små. Toppa kakorna med kolasmör. Grädda i 175 C i 20 minuter.