Ricotta gör dessa biffar mjuka, krämiga och ger en smälta-i-munnen känsla. Väldigt enkla att laga och gott med en god sallad till. 

Ricotta makes these patties soft, creamy and gives a melt-in-your-mouth feeling. Very simple to cook and they are delicious eaten with a salad.


Ricotta-Paprikabiffar
8 st

250 g ricotta
1 dl ugnsrostad paprika, i små bitar
0,5 dl riven parmesanost
1 ägg
1 dl mandelmjöl
2 tsk psylliumhusk
salt
svartpeppar
vitlökspulver

Blanda alla ingredienser i en bunke. Ställ smeten i kylskåp för 30-60 minuter. Hetta upp en stekpanna med kokosolja och forma smeten till biffar. Stek dem gyllenbruna på båda sidor. Jag valde att ytterligare grädda dem i ugnen i 15 minuter på 175 C. 



Ricotta Bell Pepper Patties
8 pcs

250 g ricotta
1 dl oven-roasted peppers, in small pieces
0.5 dl grated parmesan cheese
1 egg
1 dl almond flour
2 tsp psyllium husk
salt
black pepper
garlic powder

Mix all ingredients in a bowl. Place the batter in the refrigerator for 30-60 minutes. Heat a frying pan with coconut oil and form the batter into patties. Fry them golden brown on both sides. I chose to further bake them in the oven for 15 minutes at 175 ° C.