En god chokladkaffekaka som håller sig saftig i flera dagar. Jag valde en mörk mintchoklad i denna kaka och den blev mycket god och ibland är det roligt att variera sig med smaksatt choklad. Jag dekorerade kakan dessutom med mera choklad, hihi, man kan inte få för mycket choklad. 

A good chocolate coffee cake that stays moist for several days. I chose a dark mint chocolate in this cake and it became very good and sometimes it is fun to vary with flavored chocolate. I also decorated the cake with more chocolate, hey, you can not have too much chocolate.



Mint Chokladkaffekaka

50 g mörk mint choklad, smält
70 g smör, mjukt
1 dl socker
1 ägg
1,5 dl vetemjöl
0,5 dl kakaopulver
1 tsk bakpulver
en nypa salt
3/4 dl mjölk
40 g mint chokladbitar

Smält chokladen och låt svalna. Vispa smör och socker fluffigt. Tillsätt ägget och vispa väl. Blanda i mjöl, kakaopulver, bakpulver, salt, mjölk. chokladbitar och smält choklad. Häll smeten i en väl smord och mjölad bakform. Grädda kakan i 175 C i ca 30 minuter. 



Mint Chocolate Coffee Cake

50 g dark mint chocolate, melted
70 g butter, soft
1 dl sugar
1 egg
1.5 dl flour
0.5 dl cocoa powder
1 tsp baking powder
a pinch of salt
3/4 dl milk
40 g mint chocolate pieces

Melt the chocolate and let to cool. Beat the butter and sugar fluffy. Add the egg and whisk well. Mix in flour, cocoa powder, baking powder, salt, milk, chocolate chips and melted chocolate. Pour the batter into a well greased and floured baking pan. Bake the cake at 175 ° C for about 30 minutes.