Det här är en enkel kaka med smak av rom. Jag använde romessens vilken ger en god smak till kakan. Smaken intensifieras följande dag. 

This is a simple cake with taste of rum. I used rum essence which gives a good taste to the cake. The flavor intensifies the following day.



Rum flavoured Cake

75 g butter, soft
1 1/4 dl sugar
2 eggs
2 dl wheat flour
1 tsp baking powder
rum essence

Whisk butter and sugar. Beat in one egg at a time. Mix in flour, baking powder and rum essance. Pour the batter into a greased and floured baking pan. Bake the cake at 175 C for about 35 minutes.




Kaffekaka med smak av Rom 

75 g smör, mjukt
1 1/4 dl socker
2 ägg
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
rom essens

Vispa smör och socker. Vispa i ett ägg i taget. Blanda i mjöl, bakpulver och rom. Häll smeten i en smord och mjölad bakform. Baka kakan i 175 C i ca 35 minuter.